Onze aanpak

Een persoonlijke aanpak

Thuisverpleging Denie Bjorn in Deurne en Borgerhout We zijn een team van 10 verpleegkundigen en 1 verzorgende. We zorgen ervoor dat steeds dezelfde verpleegkundige bij u langskomen (max 3 verschillende), we bieden u in uw vertrouwde omgeving dezelfde verzorging aan als in het ziekenhuis. Wij streven ernaar om de mensen zolang als mogelijk thuis te verzorgen, zolang dit uiteraard medisch verantwoord is. In uw gekende omgeving, omringd door familie, vrienden, mantelzorgers, gezinshulp,...... kunt u in alle rust op eigen tempo genezen. een persoonlijke kwalitatieve aanpak staan bij ons centraal.

Aangezien we steeds met dezelfde verpleegkundige per toer werken leert u ons allen persoonlijk kennen. hierdoor kunnen we sneller en accurater beantwoorden aan al uw behoeften. Daags voordien verneemt u wie de dag nadien bij u langs zal komen voor de verzorging.

Wij hebben dagelijks in Deurne 3 en in Borgerhout 1 ochtendtoer omdat we u zo de mogelijkheid kunnen geven om een bad of een douche te nemen. Wij vinden het immers belangrijk dat u zich altijd 100% comfortabel voelt. Ook zetten we via een weekplanner uw medicatie voor een week klaar. is het ophalen van de medicatie een probleem voor u brengen we die graag van de apotheek mee voor u.

Wenst u ons beter te leren kennen? heeft u vragen over de dienstverlening van onze thuisverpleegkundigen in Deurne of Borgerhout, neem dan zeker contact met ons op. U vindt de gegevens op de contactpagina.

© 2024 Thuisverpleging Denie Bjorn. Handgemaakt door webathletes.io