Samenwerking

Een volledige service

Omdat we ervoor opteren om u een zo volledig mogelijke service te bieden, werken we ook graag samen met dezelfde mensen waarvan we zeker zijn dat ze dezelfde dienstverlening bieden als wijzelf.

Voor kinesitherapie in de regio Deurne werken we samen met kine ruggeveld, August van de Wielelei 167. U kunt hen bereiken op het nummer 03 324 60 51. U kan een kijkje nemen op de website kineruggeveld.be.

Nieuwe pedicure! Kelly, onze vaste verpleegkundige heeft een bijkomende opleiding tot pedicure gevolgd. Kelly is hier met glans voor geslaagd en komt na haar uren ook graag langst om jullie voeten te verzorgen. Je kan Kelly bereiken op het nummer 0491225885

Is het momenteel moeilijk om uw eigen maaltijd te bereiden, dan kunt u bij Traiteur Gevers aankloppen. Zij brengen van maandag tot vrijdag warme maaltijden aan huis en kunnen u op vrijdag ook een maaltijd bezorgen voor zaterdag. Ze leveren uw maaltijd op een bord, niet in een aluminium bakje. U hoeft deze heerlijke bereiding nog enkel op te warmen in uw microgolfoven. U kunt hen bereiken op het nummer 03 353 22 16. U vindt hun menukaart op de website www.traiteurgevers.be.

Uw medicatie brengen we graag voor u mee. Hiervoor kunnen we steeds rekenen op een prima service van Bosuil apotheken. U kan uw bestelling doorgeven via ons of zelf telefonisch op het nummer 03 324 69 42.

Heeft u vragen over de apotheker, traiteur of kinesitherapeut omtrent de samenwerking in Deurne, Borgerhout en omgeving? Neem dan contact op met Thuisverpleging Bjorn Denie via de contactpagina.

© 2024 Thuisverpleging Denie Bjorn. Handgemaakt door webathletes.io